Kurser

Hjemmetrænings kursus til børn og voksne.

Dette kursus er beregnet til alvorlige lidelser som f.

hjerneskade og syndrom.

Forløbet begynder med en konsultation af ca. 2-3 timers varighed, hvor instruktør undersøger barn/voksen med henblik på at udarbejde et individuelt og personligt program tilpasset barnets /voksen situation. Forældre/familie oplæres derefter på et 3 dages kursus og barnet/voksen tilses efter kurset med mellemrum af instruktør. Normalt hver 3.-4. måned. Hvis ikke 2 familiemedlemmer kan deltage på kurset, anbefales det at tage en medhjælper med til forundersøgelse og kursus. Efter endt hjemmetræningskursus har instruktøren en intensiv kontakt med den enkelte familie for at følge med i evt. opstående problemer i starten af programmet samt råd og vejledning. Henvendelse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kursus til børn og voksne med skoleproblemer
Er du pårørende til et barn eller en voksen med specielle skolebehov, så kan du selv lære at stimulere dit familiemedlem. Det Internationale Institut for Refleksterapi v/Lone Sorensen

udbyder 2 forskellige kurser:

a-Kursus til Børn/voksne med specielle behov – Gruppekursus:

2 dages kursus (16 timer)

Kurset er beregnet til lettere dysfunktioner. F.eks. ordblindhed, skole-/indlærings-, sensitivitetsproblemer, hyperaktivitet, høre- og synsproblemer og lettere grader af autisme samt orbedring af psykiske og følelsesmæssige funktioner.

For at deltage på dette kursus kræves ikke forudgående

undersøgelse.

Kursusindhold:

  • I løbet af kurset vil du lære at behandle 6
  • forskellige basemodeller til dysfunktioner.
  • Kurset er teori og praktiske øvelser.
  • Farverigt og let forståligt kursusmateriale
  • Har du ikke lyst til at deltage i et gruppekursus, kan du få hjælp af en uddannet terapeut, der kan give dig et individuelt mere intensivt kursus.

b-Individuelt og personligt kursus til børn/voksne med lettere specielle behov: 1 dags undervisning (8 timer)

Henvendelse www.centerforrefleksterapi.dk