Vidnesbyrd

Testimonials

Dit input er vigtig for os. Giv din værdifulde feedback. Her er nogle udtalelser fra vores kunder:

Indsend et Testimonial

Interviews 2 og 4 mdr. med Sydbank familie Jeppe på 18 år med ADHD:

Jeppe 2 mdr:

De er kommet rigtigt godt i gang med behandlingerne. Jeppe bliver behandlet 4 gange om ugen. Det er en fornøjelse at give ham dem, for Jeppe slapper af og tager godt i mod. Først varmer de lige ansigtet op, og så går der ikke ret langt tid, før Jeppe trækker vejret dybere og snart sover i en dyb søvn.

Vi har set en rimelig hurtig effekt af behandlingerne ….. efter 3-4 gange. Jeppe fortalte selv, at han kunne mærke en forandring. Vi oplevede en gladere dreng som hvilede mere i sig selv – mere harmonisk.

I perioder hvor han før hen havde svært ved at tage i mod beskeder, så er han nu betydelig bedre til at huske.

Hvordan med nattesøvn?

Jeg sover meget godt – før i tiden har jeg sovet hele natten med musik. Nu sover jeg uden musik, og jeg sover rigtigt tungt. Førhen havde jeg svært ved at falde i søvn, vågnede flere gange og så var det svært at falde i søvn igen.

Nu falder Jeppe også hurtigt i søvn igen, hvis han vågner en enkelt gang i løbet af natten.

Hvordan med pligter i hjemmet?

Nu får Jeppe gjort tingene. Ryddet op på værelset og sætter ting på plads. Sådan var det ikke før. Jeppe har fundet et system, så det nu fungerer, og ingen diskussioner om pligter længere.

Jeppe er også blevet bedre til at formulere sig - øget ordforråd. Tidligere reagerede Jeppe ofte ved at vende ryggen til, og trak sig, i stedet for at ”blive i samtalen”. Det oplever de faktisk ikke længere, at Jeppe trækker sig og bliver ked af det. Her har de set forandring på bare 2 mdr. at Jeppe tager imod på en god måde.

Har det haft betydning i forholdet til søskende?

Ja, jeg har fået et andet forhold til min søster. Hun har nok opfattet mig anderledes før hen, end nu hvor jeg reagerer anderledes. Tidligere har jeg meget hurtigt reageret ved at blive irriteret, sur og vred. Nu snakker vi godt sammen, og ser film sammen. Det går faktisk rigtigt godt. Det er ting jeg ikke kunne før jeg fik behandlingerne.

Karoline(lillsesøsteren) har sagt at det var rigtigt rart at de kunne lave nogle ting sammen. Men det var samtidigt også lidt svært, fordi det aldrig har været sådan før. Rigtigt rar oplevelse, men også svært at vænne sig til det.

De oplever også at der er færre humørsvingninger.

Hvordan i forhold til at koncentrere sig og f.eks. læse bøger?

Ja, jeg er gået i gang med at læse en bog, som jeg faktisk er kommet rigtigt langt i. Før i tiden ville jeg have givet op efter ca. 20 sider. Denne har bog er jeg kommet ca. halvvejs i, og det er et meget stort fremskridt for mig.

For et par uger siden oplevede jeg noget, som jeg aldrig nogensinde har gjort før. Jeg læste inde i et tog. Det ville aldrig være sket før, hvor jeg i stedet ville have været opmærksomme på, hvad de andre i toget foretog sig. Det var noget forældrene blev meget overraskede over, for når de har rejst med Jeppe, har det altid været sådan, at Jeppe har haft hele opmærksomheden på de andre rejsende.

Jeppe er 18 år – så adskiller det der nu sker med Jeppe sig, fra før hen?

De må nok sige, at de ikke kan lade være med at tænke på, at det har virkeligt været op af bakke førhen. Jeppe har været på overarbejde i sin krop og i sit hoved. De tænker det må være en befrielse for Jeppe, at få så meget system og kontrol over sig selv, og bare mærke den her ro indvendig, som han ikke har mærket før hen, fordi der hele tiden har været så meget energi indvendig, som hele tiden har skullet i spil og i gang.

Det må være fantastisk for Jeppe og for mig rart at se et ungt menneske få lov til at mærke den her ro og få lidt mere kontrol over sine tanker og en nattesøvn, som han aldrig har fået før fordi der har været så meget uro i hans hoved.

Jeg kan kun sige at vi er meget overraskede og meget glade.

Jeppe 4 mdr:

Det går fortsat rigtigt godt. Jeppe bliver behandlet 4 gange i ugen, og Jeppe nyder det forsat i fulde drag.

De synes ikke der har været de helt nye virkninger, men de ser en styrkelse af de ændringer og virkninger som de har set.

Et eksempel på en ændring i social sammenhæng vil Jeppe gerne fortælle. Hvis Jeppe står og snakker med en ven, og nogle andre kommer og afbryder dem. Så blev han ikke afbrudt og kunne fortsætte og afslutte samtalen. Det kunne han ikke førhen, så ville han være blevet afledt og begyndt at tale med de andre. Det var til en fest.

Jeppe har tidligere været meget påvirket af, hvad andre tænkte om ham og hvad Jeppe sagde.

Nu er jeg lidt ligeglad med hvad andre tænker om mig, og hvad de siger om det. Hvad jeg siger det er min mening – jeg bliver ikke rigtigt påvirket af andres mening, men jeg tager den selvfølgeligt til mig. Men har altid min egen mening. Tidligere gik Jeppe sin vej i sådan nogle situationer. Nu bliver han i samtalen, og lytter til hvad de andre siger.

Hvordan med aftaler og sådan noget?

Tidligere kunne Jeppe være vred i længere tid af gangen, hvis aftaler ikke blev overholdt.

For nogle uger siden, havde Jeppe en aftale med en god kammerat en formiddag kl. 9. Kammeraten ringer så og siger at det ikke bliver 9, men først 10.30. De spørger ind, for de kan mærke at noget går ham på. De får talt sammen om situationen. Efter en halv times tid, så var Jeppe sig selv igen – så var Jeppe igen den person som han har været de sidste par måneder. Førhen ville Jeppe have gået en hel dag og været vred ked af det og ekstremt irriteret. Og egentligt ikke tage i mod de løsningsforslag de kunne byde ind med. De oplever de nu, at Jeppe er hurtigere til at slippe den her irritation end førhen.

Hvordan med humørsvingningerne?

Førhen var det sådan at når Jeppe kom ned at trappen, så vidste man aldrig helt hvordan han havde det. Nogle gange kunne han komme ned og være som en tordensky, og så gå op til sig selv igen. Og så senere komme ned og være i fint humør. Og det kunne også være, hvis man kom til at sige nogle ting, som blev opfattet på en anderledes måde af Jeppe. Så kunne han slet ikke tage imod det man sagde. Det oplever de faktisk slet ikke mere. Det sker faktisk slet ikke mere, meget meget sjældent. På en træls dag, kan de endda tale om det, og Jeppe kan blive i samtalen. Det er en stor forskel.

Jeppe har været god til løbende at fortælle om hvad der sker. Det at Jeppe fortæller er noget nyt for dem. De har så skrevet ned i ”log-bogen”. Jeppe har været rigtigt god til at tage i mod behandlingerne og taget projektet godt til sig – og vise en stort ansvarlighed lige fra dag 1.

Date of Posting: 16 August 2014

Posted By: Lone Sorensen

Temprana & Reflex therapist

www.reflexologiafacial.es

Here you are welcome to write about your experience with Temprana Reflex therapy, helping other families to know about the results of the home training method.

Like this mother Majbritt Thomasen from Denmark recently wrote:

It has been wonderful to see my son Arjun on Christmas Eve this year. The family could really see the change... he cognitively has changed. He was much more consent than he used to and he enjoyed every minute - it was quite evident. I'm so glad that Temprana came into our lives.

Special Thank to you, Lone

Her er du velkommen til at skrive om dine erfaringer med Temprana Reflex terapi, med henblik på at hjælpe andre familier at vide om resultaterne af hjemmetræningsmetoden.

Ligesom denne mor fra Danmark der for nylig skrev:

Hvor har det været skønt at opleve Arjun juleaften i år. Familien kunne virkelig se forandringen... at han kognitivt har ændret sig. Han var meget mere med end han plejer og han nød hvert et minut - det var helt tydeligt. Hvor er jeg glad for, at Temprana kom ind i vores liv.

Specielt tak til dig, Lone

Majbritt Thomasen

Date of Posting: 20 December 2013

Posted By: Lone Sorensen

barcelona

www.reflexologiafacial.es