Projekter

Temprana Refleksterapi, hjemmetræningsprojekter

I mere end 30 år, har mit mål på verdensplan været at fremme naturlig Health Care & Rehabilitering for handicappede børn og voksne.

Læs mere

 (1) - (2)

Jeg har tilbudt pårørende hjemtræningsprogrammer i maginale områder, som i Omans ørken og i Argentinas Amazonjungle. Udfordringen var særlig sundhedspleje og genoptræning ved at oplære familier og pårørende. Elever og professionelle terapeuter fra Det Internationale Institut Lone Sorensen har deltaget som frivillige med at oplære familier i Refleksterapi i Oman.

Læs mere

 (3) - (4) - (5)

Det Internationale Institut i Guatemala. Personale fra Det Internationale Institut Lone Sorensen har deltaget som frivillige med at oplære familier i Refleksterapi i Guatemala.

Læs mere

 (6)

Veteraners pårørende blev tilbudt behandling og familietræning i North Carolina, USA Elever fra det Internationale Institut har vederlagsfrit behandlet veteraner med Refleksterapi og oplært familiemedlemmer med support fra Det Internationale Institut Lone Sorensen.

Læs mere

 (7)

Vil du informeres om fremtidige projekter, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.