Post trauma PTSD

Refleksterapi - Effektiv og hurtig virkende terapier til behandling af PTSD

Ansigts Refleksterapi sorensensistem™ er en metode, som på verdensplan har hjulpet mennesker i alle aldre, med at blive frigjort for mange typer af psykologisk stress. 11.000 særlig trænede terapeuter, har siden 1988 arbejdet i 24 lande med Refleksterapi sorensensistem™. Refleksterapi er en manuel metode, hvor en række punkter og reflekszoner stimuleres, primært i ansigtet, men også på fødder og hænder.

Via disse reflekszoner kan man påvirke hjernens plasticitet, centralnervesystemet, blod-/lymfekredsløb og derved opnå målrettede, præcise og hurtigt virkende resultater. Det centrale nervesystem (rygmarv og hjernen) er i nogen grad dynamisk og formår i en række tilfælde at ændre sig efter vilkår og påvirkning. Hjernen besidder en grad af plasticitet, nye neuronnetværk kan dannes og der kan skabes ændringer i de neurale forbindelser.

Refleksterapien opnår resultater ved en intensiv og vedvarende 'bearbejdning' af reflekszonerne i ansigtet, på hænder og fødder. Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer afledt af de forskellige dysfunktioner og forbedre psykiske og følelsesmæssige funktioner. Der ligger 36 års erfaring med Refleksterapeutisk metoder bag og det har været muligt at udviklet effektive selvhjælps- og familie hjemmerehabiliteringsmetoder.

Stort kendskab og erfaringsgrundlag gøre det muligt at etablere hurtig og effektiv hjælp, idet Ansigtes Refleksterapi sorensensistem™, er en effektiv og hurtig virkende terapier til behandling af PTSD, der foruden adskillige sig fra traditionelle metoder, ved at kunne anvendes til selvbehandling samt til at træne familiemedlemmer på en måde, så de kan hjælpe hinanden.

Læs nyhedsbreve:

Behandling af soldater i USA og Projekt Fukusima nyhedsbrev 21 og 22

klik