Behandling

Ansigts Refleksterapi også kaldet ansigtszoneterapi, er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/ sygdomme og derved bringes i balance. Med Ansigts Refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for allesymptomer/sygdomme, muskel-smerter og spændinger, hormonelle samt stress-relaterede problemer. Ansigts Refleksterapi metoden er grundpillen i et større specialudviklet behandlingssystem, sammensat og videreudviklet på baggrund af meget gammel og helt ny viden fra hele verden indenfor refleksterapi.

Formålet med at anvende denne specielle terapeutiske metode, er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet behandles årsagen til, at sygdomme opstår, og det er muligt at afhjælpe skader i hele kroppen og Centralnervesystemet.

Med Ansigts Refleksterapi er det muligt at foretage en analyse, der giver overblik over kroppens fysiske, kemiske og neurologiske dysfunktioner, således at man bliver i stand til at behandle årsagen til kroppens organiske, fysiske, kemiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner.

Ansigts Refleksterapi afslapper musklerne i hele kroppen og aktiverer kroppens selvhelende processer. Under behandlingen påvirkes hormon- og lymfesystemet og udskillelsen af affaldsstoffer øges. Ansigts Refleksterapi egner sig tillige fortrinligt til selvbehandling af smerter, spændinger (myoser), hævelser (ødemer), hovedpine, og gigtsmerter . Ansigts Refleksterapi er samtidig særdeles effektiv ved emotionelle/mentale ubalancer, som mange lider af i en stresset hverdag.